Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 17:00 Σάββατο:10:00-14:00

Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία nowdeals.gr ιδρύθηκε 1992. Το αντικείμενο των προϊόντων της  ήταν πρωτίστως το ύφασμα και τα παράγωγά του για χρήση στο ευρύ κοινό.

Επίσης, επί σειρά ετών και με μεγάλη επιτυχία, η nowdeals.gr προσέφερε  ποιοτικά προϊόντα και προσφορές όπως καμία άλλη εταιρεία δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής στην ελληνική αγορά.

Αυτό οφείλεται στην μόνιμη αναζήτηση της βέλτιστης ποιότητας, της υψηλής αισθητικής και των πιο οικονομικών τιμών και με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτούμε και στο μέλλον.

Ένα αξιόλογο δυναμικό συνεργατών διευρύνει συνέχεια την ποικιλία των προϊόντων μας, φροντίζοντας πάντα να δίνει λύσεις και ιδέες πρωτοποριακές και προπαντός οικονομικές για της ανάγκες μετακίνησης σας.

Η εταιρεία μας χωρίς να ψάχνετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα, σας δίνει την δυνατότητα με ένα απλό τηλεφώνημα να ανανεώσετε τον τρόπο Ή τον στόλο μετακίνησης σας, Μαζί με αυτά σίγουρα και την ψυχολογία σας.

Για ποιοτικές αγορές στις καλύτερες τιμές, σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα το νούμερο ένα των επιλογών σας.

Αγαπητοί Πελάτες μας,

Χάρη σε σας Κοντεύουμε να γίνουμε 30 ετών. Χάρι σε σας, που αναγνωρίζετε την προσπάθειά μας και εμπιστεύεστε τις προσφορές μας. Χάρι σε εσάς αποκτήσαμε μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα 650.000 πελάτες!!!

Την εμπιστοσύνη σας αυτή, εμείς την ανταποδίδουμε με μεγάλες προσφορές και ΔΩΡΑ!!!

Επειδή όμως εξαντλούνται γρήγορα… μην χάνετε χρόνο!

Οι προσφορές μας στέλνονται σε όλη την Ελλάδα.

Τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο: 6909596919 από 9π.μ έως 5μ.μ καθημερινά